fbpx
МАРКЕТИНГ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ
Маркетинг в социалните мрежи

Мощно средство за комуникация, социалните медии позволяват на компаниите да достигат до своите клиенти и да спечелят нови,  като налагат своите марки и разширяват  клиентска си база. Ако се извършва правилно, маркетингът в социалните медии може също така да увеличи ефикасността на други маркетингови техники – включително SEO и SEM – като помага за изграждането на естествени връзки и стимулира трафика, осведомеността, разпознаването на марката и добрата воля. Ако се имате проблем с изработването на стратегията, управлението или рекламата на социалните медии, можем да помогнем.
Нашите услуги


Разработване на стратегия за социални медии

Ние предлагаме редица висококачествени консултантски услуги в областта на социалните медии, чрез които Ви помагаме да постигнете осезаеми резултати чрез различни социални медийни дейности.Реклама в социалните медии

Нашите рекламни услуги в социалните мрежи са доказали, че ускоряват растежа на всеки бизнес. Чрез рекламиране в социалните медии 100% от нашите клиенти са получили резултати.Съдържание за социалните медии

Ние предлагаме набор от услуги за писане и публикуване в социални медии, които да ви помогнат директно или индиректно да предлагате вашите оферти чрез онлайн социални медии.
Какво е социално-медиен маркетинг?

Социалният медиен маркетинг или SMM е форма на интернет маркетинг, която се реализира в различните  социални медийни мрежи, за да постигне целите си – налагане на определен бранд и обратна връзка с клентите си. Маркетингът в социалните медии обхваща основно дейности, включващи създаване и  споделяне на съдържание, видеоклипове и изображения за маркетингови цели, както и платени социални медийни реклами.


Защо се нуждаем от добър социално-медиен мениджмънт?

 

Вашите клиенти са в социалните мрежи.

Независимо от това, в коя индустрия се намира вашата компания, клиенти ви използват ежедневно социалните медии. Важно е да ги държите ангажирани и свързани с марката си, така че да сте винаги първата им възможност.

Има хора, който търсят вашата компания.

Ако фирмата Ви предлага продукт или услуга, можете да заложите, че има хора, които говорят за това и търсят компании, които я предоставят. Нашата услуга за управление на социални медии ще помогне на бизнеса ви да се присъедини към разговора и да генерира нови потенциални клиенти.

 

Хората говорят за вашата компания в социалните медии.

Трябва да слушате какво казват вашите клиенти за  компанията ви в социалните медии и да отговорите на техните притеснения и желания. Услугите ни за управление на социални медии се фокусират върху изтъкването на положителните аспекти на това, което фирмата ви предлага и искрено да откликне на  забележките.

 

Компаниите трябва да управляват професионално профилите си в социалните медии.

Повечето собственици на бизнес и маркетингови мениджъри нямат време да управляват всичките си социални медийни канали. Нашата агенция може да ви помогне да постигнете маркетинговите си цели и да увеличите клиентска си база.Процес на работа


Стратегия Разработване

Реклами Управление

Общност Управление

Ефективно съдържание Създаване

Резултати Доклад

Как можем да ви помогнем?

Ние ще ви бъдем полезни в създаването и управлението на социалните профили на вашата компания. Ще създадем интересно и релевантно съдържание за вашите страници. Ще изработим рекламни послания, които ще предизвикат потенциалните ви клиенти да станат реални.


СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС