fbpx
PAY PER CLICK РЕКЛАМА
Защо Pay Per Click реклама?

PPC означава заплащане на кликване – модел на интернет реклама, при който рекламодателите плащат такса всеки път, когато се кликне върху една от тях. По същество това е начин за закупуване на посещения на вашия сайт, вместо да се опитвате да ‘печелите’ тези посещения чрез органичен трафик.
Рекламата за търсещи машини е една от най-популярните форми на PPC. Тя позволява на рекламодателите да оферират за рекламно разположение в спонсорирани връзки на търсачката, когато някой търси чрез ключова дума, свързана с техният бизнес.
PPC Management

Платформи като Google AdWords и Bing Ads  са важни за бизнеса Ви. С помощта на експертния ни опит в областта на pay-per-click (PPC) маркетинга, ние можем да помогнем на Вашият бизнес да достигне до следващото ниво. Ние персонализираме стратегията и отчитането, съобразно с вашите нужди.
Предоставяме необходимата ви подкрепа и напътствия, за да постигнете целта си, независимо дали става дума за максимална възвращаемост на инвестициите, увеличаване на потенциалните клиенти или повишаване на осведомеността за марката.Нашите Pay Per Click услуги


PPC Audits

Нашият процес на PPC одит започва от разбиране на целта на , обхвата и води до анализ на данните.


Bing Advertising

Екипът ни отговарящ за рекламата има обучението и експертизата, от които се нуждаете, за да се възползвате максимално от популярната PPC платформа на BingДисплейна реклама

Вашите реклами ще бъдат насочени към аудитория, която вече е проявила интерес към вашата услуга или продукт.


Реклама в социалните мрежи

Екипът ни може да ви помогне в организирането и провеждането на платени рекламни кампании в социалните мрежи, които могат да привлекат вашата целева аудитория към предлаганите продукти или услуги.Google AdWords реклама

Планиране и провеждане на Google AdWords‎ кампании, Уеб анализ, инструменти за измерване за бизнеса Ви от сертифициран AdWords и Google Analytics специалист.


Ремаркетинг и ретаргетинг

Подобрете възвръщаемостта на инвестициите и увеличете реализациите чрез привличане на хора, които вече са показали интерес уебсайта Ви.


Основни моменти в нашите pay per click кампании:

Нашата услуга за управление на pay-per-click (PPC) кампаниите включва следните компоненти:

  • Изработване на PPC стратегия за кампанията
  • Проучване и селекция на подходящите ключови думи
  • Разработване на рекламни послания
  • Настройка на кампанията
  • Управление на офертите и проследяване на възвръщаемостта на инвестициите
  • Оптимизиране и разработка на целевата страница
  • Управление и анализ на кампаниитеРезултати

Създаването на рекламна кампания с AdWords е много подходящо и полезно за всеки сайт, Google е най-популярната търсачка в целия свят, която има огромен трафик всеки ден, а оттам и голям брой на кликове и показвания /импресии/на рекламите. Честотата на показвания на една Pay Per Click реклама в резултатите зависи от избора на ключови думи..

Планирате рекламна кампания?


Ние ще я планираме и проведем, резултатите са гарантирани.


СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС